TSO

Op de Meander hebben de leerlingen lunchpauze van 12.00 uur tot 13.00 uur. Als ouder maakt u zelf de keuze of uw kind thuis gaat eten of gebruik maakt van de tussenschoolse opvang (TSO). Kinderopvang Skippy regelt de coördinatie van de TSO voor de groepen 1 t/m 8. Hieronder kunt u het informatiepakket en verschillende formulieren downloaden.

 

Groep 1 tot en met 4

De leerlingen blijven in hun eigen klas eten onder begeleiding van een TSO-medewerker. Rond 12.30 uur zijn de leerlingen klaar met eten en gaan ze met de TSO-medewerker buiten spelen.

 

Groep 5 tot en met 8

De leerlingen eten in hun eigen klas onder begeleiding van een TSO-medewerker. Rond 12.15 uur gaan zij onder begeleiding naar een speeltuin in de buurt. Hierdoor zijn de leerlingen veel buiten en kunnen ze om 13.00 uur weer actief deelnemen aan de les. Bij slecht weer kan er op sommige dagen gebruik worden gemaakt van de sporthal.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de TSO?

Stuur dan een e-mail of bel naar Iren Mahmedova, coördinator TSO de Meandertsodemeander@skippypepijn.nl of 06-18479506.

 

Wilt u graag als overblijfmoeder of -vader meehelpen, dan kunt u dit kenbaar maken op het aanmeldingsformulier. Onze vaste overblijfkrachten blijven van harte welkom en zeer nodig!

                                    

Algemene informatie TSO

Even voorstellen

Download hier het inschrijfformulier

Download hier de machtiging strippenkaart

Download hier het wijziging/opzegformulier

 

Voor extra opvang of éénmalige afmelding stuurt u voor 9.00 uur van de desbetreffende dag een e-mail naar: tsodemeander@skippypepijn.nl